Вітаю Вас шановний Гість на першому українському сайті присвяченому D'n'B Dance.



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальна інформація » FAQ » C-Walk (Що таке C-Walk?)
C-Walk
Non_StopДата: П`ятниця, 02.04.2010, 18:01 | Повідомлення # 1
Помічник адміністрації
Група: Адміністрація
Повідомлень: 34
Репутація: 2
Статус: Offline
Crip Walk або C-Walk - це танець, який виник на початку 1990-их років в бідних районах міста Комптон, штат Каліфорнія. Корені цього танцю беруть початок у Південному Централь, районі міста Лос-Анджелес, де на початку 80-их і була закладена його основа, яка перетворилася на основний елемент хіп-хоп танців кінця 90-их років.
Спочатку, члени банди "Crips" використовували спритні руху своїх ніг, для того, щоб візуально зобразити своє ім'я або яке-небудь інше слово з арсеналу Crips (іноді, таким чином, вони "писали" слово Bloods, назва ворогуючого з ними угрупування, і потім перекреслювали його). Також багато банд Crips використовують C-Walk для посвячення нових членів банди. Також вважається, що C-Walk використовується для попередження або подачі сигналу, наприклад, при підготовці до пограбування: людина стоїть на вулиці і спостерігає, в той час як грабіжники чекають його сигналу - тобто його C-Walk.

Зазвичай C-Walk виконують West Coast Gangsta Rap і G-Funk виконавці, вперше мейнстрім побачив C-Walk в кінці 80-их років, коли репер Ice-T виконав його на сцені перед камерами. Пізніше, репер WC також став використовувати C-Walk у своїх кліпах, але на відміну від Ice-T, WC явно давав всім зрозуміти, що це не танець. В одній з композицій він вимовив наступне - "гангстери не танцюю", тобто, WC використовував C-Walk тільки для того, щоб показати свою любов іншим членам "Crips" (як відомо WC був членом банди "111 Neighborhood Crips"). Також C-Walk був підданий цензурі у відео Snoop Dogg на композицію "Drop It Like It's Hot".

Не дивлячись на те, що C-Walk вже давно знайшов застосування в мейнстрімі, Snoop Dogg на треку WC "The Streets Remix" сказав, що C-Walk тільки для членів Crips. В останні роки, C-Walk породив і інші види танців, таких як Clown Walk і власну інтерпретацію Bloods під назвою Blood Walk або просто Blood Bounce або B Walk.

 
Форум » Загальна інформація » FAQ » C-Walk (Що таке C-Walk?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: